Vragen? Bel ons 088 765 1300 | info@vdstad.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

RED 

RED LANGER THUIS WONEN

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg.

RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis te laten wonen door het aanbieden van een revolutionair systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om zorg op afstand aan te bieden doordat ouderen met één druk op de knop naar een toegewezen zorgverpleger kunnen bellen voor eventuele hulp. Door het beveiligde elektronische slot wat enkel door middel van een elektronische sleutel te openen is voorkomt u inbraak en creëert u een veilig gevoel onder de thuiswonende.

Neem een kijkje op onze website www.redlangerthuiswonen.nl en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Heeft u vragen?
Voor specifieke vragen over onze oplossingen of voor een persoonlijk advies kunt u ons per telefoon bereiken op T.088 7651995 of stuur ons een email klantenservice@redlangerthuiswonen.nl


Vereniging van eigenaren

Als woning corporatie of vereniging van eigenaren, herkent u de vragen rondom beheer van toegang tot uw algemene deuren en woningen. In veel situaties wordt dit uitgevoerd middels een zogenaamd mechanisch sleutelsysteem.

Bekijk de VVE brochure en kom alles te weten over toegangscontrole, elektronische toegang, vervangen van sluitkasten en postkasten, het plaatsen van draaideurautomten en noem zo maar op.

Laden
Laden